Fix szúnyogháló

A szúnyogháló alkalmazásának célja a rovarok bejutásának megakadályozása, de a nagyobb, levegőben lévő szennyeződések helyiségen kívül tartása szempontjából is hasznos. A szúnyogháló ma már szinte nélkülözhetetlen tartozéka minden lakásnak, nyaralónak.

Alumíniumkeretes változat 11×30, 10×25, 20×22 és 45×23 milliméteres változatban rendelhető. A szúnyogháló keretének színe alapáron fehér vagy barna, rendelhető továbbá minden RAL-színben. A keretbe elhelyezett háló szürke színű, sűrű szövésű üvegszálból gyártott szitaszövet, mely UV-álló. A szúnyogháló rögzítése csavarozással, acélkapcsozással (csavarozás nélkül) és mágneses sarokelemmel (csak 10×30) történik. A hagyományos formák mellett készíthető háromszög, boltíves és kör alakú kivitelben.

Műanyagkeretes változat 17x30 mm-es kerettel rendelhető, fehér (UV-álló) vagy sötétbarna színben. Felár ellenében rendelhető zöld, dió, aranytölgy és világos fa eres változatban is. A háló szürke színű, sűrű szövésű üvegszálból gyártott szitaszövet, mely UV-álló. Nyílászáróhoz történő rögzítése csavarozással vagy acélkapcsozással történik.

Cégünk foglalkozik kiváló minőségű, fakeretes szúnyogháló gyártásával, mely bármilyen színben rendelhető (pácolva, lazúrozva, stb.). A háló szürke színű, sűrű szövésű üvegszálból gyártott szitaszövet, valamint lehet fém háló is, mely azokban a háztartásokban ajánlott, ahol kutya vagy macska él. A nyílászáróhoz történő rögzítése csavarozással vagy ragasztással történik.

Mozgatható szúnyogháló

A szúnyogháló alkalmazásának célja a rovarok bejutásának megakadályozása, de nagyobb, levegőben lévő szennyeződések helyiségen kívül tartása szempontjából is hasznos.

Rolós szúnyogháló: A háló az ablaktok felső síkjára rögzíthető 45 mm-es tokba tekeredik fel, és fentről lehúzható. A két függőleges oldalon lévő 32 mm széles lefutó sínben a háló két kefe között helyezkedik el. Alul kétféle rögzítési lehetőség választható. A keret alapszíne fehér vagy sötétbarna, de bármely RAL-színben rendelhető. A rolós szúnyogháló tetőtéri ablakokra is könnyen felszerelhető gipszkarton ill. fa szerkezetbe is.

Az ajtókhoz alkalmazott rolós szúnyogháló vízszintes működésű, tokja 45×45 mm, melyet az ajtó tokjára vagy falhoz kell rögzíteni. A háló az alul és felül elhelyezett vezetősín között vízszintesen húzható ki, és a másik ajtófélfán teljes magasságban elhelyezett 20×20 mm-es aluprofilon lévő mágneses csíkhoz rögzíthető. Kétszárnyas változatban is készíthető. Alapszíne fehér vagy sötétbarna, de bármely RAL-színben rendelhető.

Nyíló ajtós szúnyogháló: Készülhet fából vagy alumíniumból. A nyílászáróra normál, leakasztható és rugós zsanérral szerelhető. A fa keret bármilyen színben rendelhető, az alumínium keret alapszíne fehér vagy sötétbarna, és további RAL-színben kérhető.

Tolókeretes szúnyogháló: Nagyobb felületnél ideális megoldás, általában tolóajtók elé helyezhető. Könnyen kezelhető, az eltolást csapágyazott kocsik biztosítják. Kerete 10×25 mm alumínium profil, az első és felső vezetősín 32×23 alumíniumprofil két oldalán szőrkefével. Alapszíne fehér vagy sötétbarna, de bármely RAL-színben rendelhető.

Pliszé szúnyogháló: egyszerűen működtethető, tökéletes rovarvédelmi megoldás. Hatalmas méretű nyílászárók szúnyoghálóval történő ellátására is alkalmas. Maximum szélesség egy oldalra történő működtetés esetén 3 méter, kétoldali működtetés esetén ezen méret akár meg is duplázható. Mind kávába, mind (L-profil segítségével) keretre is szerelhető. Szúnyogháló kerete alumínium profilból készül, alapszíne fehér vagy barna, de bármely RAL-színben rendelhető. A háló szürke vagy fekete színű, UV-álló szövet.