Textil szalagfüggöny

A modern árnyékolástechnikai eszközök közé tartozó szalagfüggöny irodák, épületek szinte elmaradhatatlan árnyékoló szerkezete. Forgatható lamelláival képes a bejövő fény szabályozására, valamint megfelelő textillel a fény teljes elnyelésére.
Szerelhető ablaknyílásra, mennyezetre, oldalfalra egyenes és ferde síkban, de térelválasztóként is kitűnően funkcionál. A széles anyagválasztéknak köszönhetően családi házak, lakások árnyékolója is lehet.

Cégünk több textilgyártó lamelláit forgalmazza, így 30 féle anyagból és közel 200 színből lehet választani.
A textil szalagfüggöny lamellái 250, 127, 89 és 63 miliméter szélesek lehetnek, jobbra, balra, két szélre és középre gyűjtenek. A szalagfüggöny működtető szerkezete fehérre színterezett alumíniumprofil karnisban található, mely biztosítja a lamellák elhúzását és 180 fokban történő elfordítását.
A karnis rögzítése mennyezetre vagy oldalfalra (oldalfal konzollal) történik. Mérethatár: minimum: 20 cm – maximum: 7 m. A szalagfüggöny kezelője két részből áll. A gyöngyláncból (mely a lamellák állásszögének változtatására szolgál) és a nehezékkel ellátott zsinórból (mellyel a szalagfüggöny elhúzása lehetséges).
A lamellás árnyékoló motoros működtetéssel is szerelhető. Billenő ablakokra ill. ajtókra feszített szalagfüggöny szerelését vállaljuk. A szalagfüggöny alkatrészeinek és lamelláinak kiváló minősége biztosítja az árnyékoló hosszú élettartamát.

Fa szalagfüggöny

A természetes anyagokat és a hangulatos belső tereket kedvelők ideális árnyékolója.

Működtető szerkezete fehérre színterezett alumíniumprofil karnisban található, mely biztosítja a lamellák elhúzását és 180 fokban történő elfordítását. A karnis 30% felár ellenében RAL-színben is rendelhető. A lamellák szélessége: 127 mm, anyaga: trópusi fa. A fa szalagfüggönnyel boltíves, köríves ablakfelületek is árnyékolhatók.