erfal

Lapfüggöny
A modern lakások kedvelt függönyözési megoldása. A lapfüggöny nem csak esztétikus, de rendkívül praktikus is. Üvegfelületek árnyékolása mellett akár térelválasztóként is funkcionálhat. 3, 4 és 5 pályás változatban készül. A lapok 20–160 cm szélességben és max. 600 cm hosszúságban rendelhetők. Mozgatásuk kézi, zsinórzatos vagy motoros lehet. Rendelhetők Erfal vagy bemutatótermünkben mintasál alapján kiválasztott textillel.

      
 

Roletta
A roletta klasszikus belő árnyékolóként egyre népszerűbb a felhasználók körében. Mára a lakáskultúra fontos elemévé lépett elő, önálló és kiegészítő árnyékolási eszközként egyaránt használható. Ideális a fény tompítására, árnyékolásra és dekorálására. Kínálatunk közel 230 féle anyagmintát tartalmaz.

      

Roletta típusok

Doppel roletta (sávroló)
Igazi belsőépítészeti különlegesség, játék a színekkel, textúrákkal és a fénnyel.

    
 

Szalagfüggöny
Gyönyörű anyag- és színválasztékénak köszönhetően egyre többen díszítik otthonaikat szalagfüggönnyel.
Lamella típusok: 63, 89, 127, 250
Fényáteresztés: fényáteresztő, fényzáró és black out
Anyagtípus: textil, PVC, alumínium, üvegszál, bambusz, tópusi fa

  

Karnis típusok:


standard egyenes

horizontálisan ívelt

vertikális-boltíves karnis

feszített
 

Karnisok
Több, mint 100 típus a klasszikustól a minimál stílusig.

Raffroló
Hazánkban egyre népszerűbb árnyékoló rendszer. A raffroló bármely függönyanyagból elkészíthető. Szerkezete a hagyományostól eltérően, függőlegesen mozgatja a függönyt. Gyöngyláncos vagy zsinóros, de igény szerint motoros is lehet.

Pliszé
A pliszéfüggöny a legsokoldalúbban használható árnyékoló. Pliszírozott textíliája megszűri a napsugarakat, ugyanakkor lehetővé teszi a szellőzést.
Készülhet áttetsző, fényvisszaverő és fényzáró textíliából. Kiválóan alkalmazható boltíves, trapéz, háromszög vagy kör alakú nyílások árnyékolására is.
Működtethető kézi vagy motoros meghajtással.

      

Tipusok