Textil roletta

A roletta klasszikus belső árnyékolóként egyre népszerűbb a felhasználók körében. Mára a lakáskultúra fontos elemévé lépett elő, önálló és kiegészítő árnyékolási eszközként egyaránt használható. Ideális a fény tompítására, árnyékolásra és dekorálásra. Működtetése hagyományos rugós, gyöngyzsinóros és rugós-kiakasztható lehet.

Működési elve egyszerű: A textília egy alumínium tengelyre tekeredik fel melynek alsó részében nehezékként egy alumínium cső vagy profil található.
Rugós roletta: Klasszikus roletta típus, falsíkra, nyílászáróra és födémre szerelhető. Bármely pozícióban megállítható. Rögzítése fém és műanyag konzolokkal történik.
Gyöngyláncos roletta: A mérettől függően többféle átmérőjű alumínium tengellyel (25, 36, 42 mm) készül, ezért nagy felület készítésére van lehetőség. Max. szélesség 3 m. Könnyen használható szerkezet, bármely pozícióban megállítható. Rögzítése fém és műanyag konzolokkal történik.
Roletta motoros mozgatással is szerelhető a tengelybe épített motor segítségével, kapcsolós vagy motoros vezérléssel. Cégünk több textilgyártó termékeit forgalmazza, így a hagyományos fényáteresztő változatból 150 féle és fényzáró típusból 30 féle színből lehet választani.
A textíliák PVC és poliészter anyagúak, melyek könnyen kezelhetők és tisztíthatók.
Rugós-kiakasztható kivitelnél, melyet tetőablakra szerelünk az aluimpregnált vászon javasolt mert nagy hővisszaverő tulajdonsággal rendelkezik.

Fa roletta

A természetes anyagokat és a hangulatos belső tereket kedvelők ideális árnyékolója.
Működtető szerkezete megegyezik a textil roletta gyöngyláncos változatával, de választható római roló kivitelben is. A fa roletta anyagát 4 mm-es trópusi fa lapok alkotják, mely 9 féle színben rendelhető.
Választható natúr kollekció is, mely 11 féle anyagválasztékot foglal magába.